• Danish
  • Brug for hjælp? Ring til os.
  • Telefon. 75132626

FORTROLIGHED
Ved bestilling af mad, skal du indtaste dit navn, telefon nummer og leverings adresse, for at vi kan levere dine bestillinger. Vi gemmer disse oplysninger, så du slipper for at indtaste oplysningerne hver gang du bestiller mad. Oplysningerne opbevares og vil ikke blive solgt, udlejet eller videregivet til tredjepart.

LEVERING
Vi anser, at levering af din bestilling fra os er sket, når varen er modtaget.
Hvis du bestiller og vælger et bestemt leveringstidspunkt,kan vi ikke love at vi kommer nøjagtig på det tidspunkt du har valgt.
Vi ekspederer din ordre og afsender den hurtigst muligt, normalt indenfor 45 min, men ved travle tidspunkter kan der dog gå op til 60 min.

MISBRUG
Når du fortager en bestilling hos os bliver din IP-adresse registreret i vores database, dette sikre os mod misbrug eller falske bestillinger. Misbrug medføre politianmeldelse og din IP-adresse vil blive leveret til politiet.

BETALING ONLINE
Hos os kan du betale online, nemt, hurtigt og sikkert. Vi betaler samtlige omkostninger forbundet med online betalig til indløseren. Du kan betale med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Såfemst der forlanges serviocegebyr, kan vi maximalt forlange 1,5 kr. pr. online betalt ordre. det vil fremgå af din bestilling inden betaling.

SIKKERHED
Når du betaler med betalings- eller kreditkort, bliver de data, du indtaster, krypteret og straks sendt videre til PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice) via en sikker SSL- server, på den måde er det kun PBS, der kan afkode og læse dine kortoplysninger. Dine kortdata bliver således IKKE opbevaret hos os og hverken vi eller uvedkommende har mulighed for at se dem.

FORTRYDELSESRET
Ifølge købeloven er der IKKE fortrydelsesret på menuerne eller andre varer, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af bestillingen. Enhver bestilt vare går direkte til produktion og anses derfor som værende påbegyndt efter bekræftelse af bestillingen.

REKLAMATIONSRET
Modtager du en en forkert prdukt end det der er bestilt bedes du kontakte os med det samme, så vi finder en løsning, såfrems vi ikke kan leverer det bestilte vare, vil beløbet ikke blive trukket fra din konto.

SERVICE MEDDELELSER
Hvis du har fravagt nyhedsmail, får du ikke mails med nyheder fra os! Men vi når du er oprettet i systemet accepter du at vi sender dig service meddelelser (Det betyder, vi sender dig en mail ved fejl på sitet, holder lukket ved evt. brand eller hvis hjemmesiden opdateres.

FORBEHOLD
Vi tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og evt. fejl på hjemmesiden. Vi kan heller ikke gøres ansvarlig for forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af e-mails eller brug af internettet. Ved bestilling af udsolgte varer, vi vil kontakte kunden med det samme gøre opmærksom på dette. Vi er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar. Ved større vedligeholdelse, sender vi en mail til alle vore kunder med information herom.

Alle priser på vores varer er i DKK og inkl. moms.